Tomáš Hrouda: Jsme parta makáčů, ve které se navzájem motivujeme


17. březen 2022

Tým oblastního manažera Tomáše Hroudy zaznamenal v únoru historický rekord v obratu na svých pobočkách realitní kanceláře M&M reality spadající pod oblast Toušová Stupková. Jedná se konkrétně o pobočky v Plzni - Šafaříkových sadech, Domažlicích, Tachově a Mariánských Lázních. Považuji to za ideální příležitost zeptat se Tomáše na jeho tým a také přístup k jeho vedení. Co nám prozradil?

Tomáš Hrouda: Jsme parta makáčů, ve které se navzájem motivujemeTomáš Hrouda: Jsme parta makáčů, ve které se navzájem motivujeme

Co bylo podle Tebe klíčem únorového úspěchu?

Jako vždy to byla týmová práce. V únoru se nám povedlo několik opravdu pěkných prodejů. Makléřem Plzeňského kraje se jako každý rok v únoru stal náš makléř Robert Heidenreich. Další skvělá čísla padala u Romana Jiříčka, Radima Ilieva, Richarda Kaviny a Honzy Pichlera. Nemalou zásluhu na tomto úspěchu měly naše kanceláře v Domažlicích, Tachově a Mariánských Lázních.   

Tvůj tým je dlouhodobě úspěšný, což nebude náhoda. Čím si to vysvětluješ?

Náš tým není největší, ale pracují v něm jen lidé, kteří této práci rozumí a věnují se jí na 100 %. Rádi pracujeme v týmu a předáváme si navzájem zkušenosti. 

viber_image_2022-03-17_10-41-49-276.jpg

Považuješ se spíš za manažera nebo leadera?

Jak kdy (úsměv). Na pozici manažera jsem především z důvodu zkušeností a péče o chod kanceláře. V pozici lídra se cítím lépe, jelikož se rád se svými kolegy podělím o své pracovní zkušenosti, určíme společný cíl a táhneme za jeden provaz. 

Co děláš proto, abys posunul své manažerské dovednosti a schopnosti?

Rád čerpám zkušenosti z každé zajímavé schůzky. V nedávné době jsem se vzhlédl v jednání jednoho velmi zkušenoho podnikatele, který mě svým jednáním na schůzce naprosto uchvátil. Taktéž se rád bavím s kolegy na stejné pozici. Často je zajímavé, jak v určitých situacích reagovali. V neposlední řadě krásnou naučnou knihou také nepohrdnu.

Foto kraj 4.jpg

Co je podle Tebe největší motivací lidí v týmu? Proč stojí za to pracovat pod Tvým vedením?

Vedením? Věřte, že stojí hlavně za to pracovat v téhle partě skvělých lidí, které mám kolem sebe. Každý zde má nějakou roli, ale to není to nejdůležitější. Motivujeme se navzájem – jednomu se něco povede a už ho druzí dohání (úsměv).

Také rád poslouchám rozhovory mezi makléři, kteří se navzájem často špičkují a hecují, jako například mezi Richardem a Jindrou – to je opravdu legrace.

Samozřejmě plán je jasný a všichni ho chceme naplnit!

Jaký člověk do Tvého týmu skvěle zapadne? Jaký by měl být a co by měl umět?

To se pozná na první pohled. Jsme parta makáčů, takže jen ten, kdo to myslí opravdu vážně. Nemáme předsudky a rádi každému nováčkovi ukážeme, jak pracujeme, a dáme mu příležitost k seberealizaci.

Kolik lidí momentálně čítá Tvůj tým a jaké s ním máš plány do budoucna?

V naši partě je k dnešku 25 makléřů, 2 skvělé asistentky a 5 hypotečních poradců. Tento rok máme před sebou opravdu velkou metu. Až ji zdoláme, vrhneme se na další (úsměv). 

viber_image_2022-03-17_10-41-49-947.jpg


Chcete se přidat do úspěšného týmu realitních makléřů?

Napište mi



Sledujte nás