Shrnutí 2020: Chci pracovat s lidmi, kteří chtějí pracovat se mnou


28. prosinec 2020

Krásný sváteční čas všem přátelům, kamarádům, spolupracovníkům i těm, co se v roce 2021 roce změn chystají něco změnit a třeba se potkáme. Mohu říct, že už nyní se na vás těším. Nicméně tento článek bude o roce 2020 – roce, který nás pomalu ale jistě opouští a podává si žezlo s rokem novým. Ráda bych mu ovšem věnovala malé ohlédnutí s pár myšlenkami. Asi je na místě položit otázku: JAKÝ VLASTNĚ BYL? 

Shrnutí 2020: Chci pracovat s lidmi, kteří chtějí pracovat se mnouShrnutí 2020: Chci pracovat s lidmi, kteří chtějí pracovat se mnou


Rok 2020 změnil mě i můj tým

PRO MĚ se stalo během roku 2020 tím nejzásadnějším ponoření do hloubky LEADERSHIPU. Zatím jste neměli možnost se ode mě z této oblasti dozvědět více, ale to se brzy změní. Celkově byl rok 2020 velice silný, plný změn a výzev. STARÉ VYSTŘÍDALO NOVÉ a byť se chvíli zdálo, že se člověk ztrácí, zjistila jsem, že s novou energií, čistou myslí, upřímným zájmem o věc a s důvěrou jeden v druhého se stal pravý opak. Někdy se nám mohou dít věci, které se zdají být zlé, a teprve čas budoucí ukáže, že tomu je naopak. 

A jak už jsem psala na svém osobním profilu, prožívám jedno z nejkrásnějších životních období a jsem za to vděčná. Ve svém životě neutíkám, ale svůj život a všechno v něm naplno prožívám. Užívám si každý okamžik se svou rodinou a má práce je mi koníčkem. Společně se svým týmem se těším z úspěchů naší práce. 

V roce 2020 náš tým doznal obrovských změn – změn, které přinesly do týmu náboj energie, radost ze spolupráce, radost z úspěchů a utužení vztahů. To všechno dalo prostor vyrůst novým lidem, kteří v sobě otevřeli svůj potenciál. Tací lidé nám vždy ukazují, kolik toho můžeme udělat ještě lépe a efektivněji, jak EMPATIE u klienta může být to, co nakonec vyhraje, a také, že stále platí, že LIDSKOST A POCHOPENÍ jsou těmi nejúžasnějšími vlastnostmi při práci s lidmi. 

Snímek obrazovky 2020-12-28 v 10.59.16.png


Možná vyvstává otázka, co za tím vším stojí? 

Základním předpokladem úspěchu každého jednotlivce je nutná potřeba vzdělávat se, nejít s davem a snažit se vždy být o krok vpředu. K tomu, abychom byli neustále napřed, je potřeba co nejlépe skloubit lidský potenciál společně s moderní technologií. Nepostradatelným pomocníkem našich makléřů je v tomto případě STORMMBOOK, který vyvinula společnost M&M reality holding. Jde o systém, který se denně přizpůsobuje potřebám makléřů, ulehčuje a profesionalizuje práci, předchází chybovosti a mimo jiné umožňuje podepisování dokumentů na dálku. To se mimochodem v dnešní době ukázalo jako naprostá nutnost. Mohu říct, že jsme v této oblasti trochu předběhli dobu, kdy oproti firmám, které dnes podobné systémy vyvíjí, využíváme Stormmbook již třetím rokem. Strategie, která byla položena před lety, se dnes ukazuje jako jedna z nejúspěšnějších pro práci v realitách. 

Celou mozaiku našich úspěchů dotvářejí další strategické střípky: 

  • – MODERNÍ TECHNOLOGIE
  • – PROFESIONÁLNÍ PREZENTACE
  • – FOTOGRAFIE
  • – VIDEOPROHLÍDKY
  • HOME STAGING
  • – 3D SCAN NEMOVITOSTI
  • – WEBOVÉ STRÁNKY NEMOVITOSTI
  • – PŮDORYSY
  • – KVALITNÍ TEXTY


Tým už netvoří pouze makléři

Součást týmu každé pobočky tvoří nyní finanční poradce, profesionální fotograf, právník nebo investiční poradce pro řešení exekucí, výkupu nemovitostí a dražeb. Úspěch, který stojí za každým vítězným týmem, je správné složení lidí a využití jejich silných stránek. V naší firmě má každý svou pozici, ve které se vzdělává, roste a dává jí přidanou hodnotu. Následná vysoká profesionalita jednotlivce spočívá ve využití svého potenciálu společně s tím, že daný člověk dělá, co ho baví a naplňuje. Tyto kouzelné ingredience dělají z obyčejných týmů vítězné.

Jako další se v tomto roce na pobočkách objevují spolupracovníci podporující makléře v oblasti tvorby OSOBNÍ ZNAČKY. Pokrok je prostě nezastavitelný. Stálou a intenzivní prací zůstává umět pracovat efektivně, převážně na VÝHRADNÍ SPOLUPRÁCI a tak KVALITNĚ, aby byl klient se službami maximálně spokojen. On-line školení OBCHODNÍCH DOVEDNOSTÍ, PRÁVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ nám s tím rovněž pomáhá. S tím úzce souvisí následná REFERENCE KLIENTŮ a na to navazující DOPORUČENÍ MAKLÉŘE. Tento rok byl také rokem práce s TIME MANAGEMENTEM a BYZNYS PLÁNEM. Jedná se o téma, které nikdy nekončí. Strategií pro rok 2021 se tak nechte všichni překvapit. Bude to zase další rok vzdělávání, zkoušení nových věcí (a samozřejmě i chybování), budování spolupráce a jako vždy, když se na něčem maká – a to vám MOHU GARANTOVAT, přijde zasloužená odměna. 


Digitalizace versus selský rozum

DIGITALIZACE je nádherná věc, kterou rok 2021 ještě urychlí. Nicméně SELSKÝ ROZUM vždy zůstane vládnoucím králem. Celý prosinec jsme s manažery hodiny a hodiny pracovali na strategii, kterou zvolíme pro rok 2021, a je až vzrušující, kolik práce nás opět čeká. Jsem velice vděčná za spolupráci s lidmi, kteří se dokázali otevřít, přizpůsobit se změnám na trhu a uvést do chodu spousty nových myšlenek. Cítím se silná v partě lidí, kteří umí otevřeně hovořit a stát si za svou věcí, bojovat za své makléře, asistentky, finanční poradce, bojovat za svou firmu v časech dobrých i zlých. Vážím si LOAJALITY a OTEVŘENOSTI, protože s takovými lidmi chci pracovat. Z toho pro mě vyplývá nové heslo, které se stalo současně názvem tohoto článku: CHCI PRACOVAT S LIDMI, KTEŘÍ CHTĚJÍ PRACOVAT SE MNOU. 

Snímek obrazovky 2020-12-28 v 11.02.34.png


Chtěla bych vám všem osobně poděkovat

Trochu jsem váhala, zda vám všem poděkovat pouze obecně nebo se zaměřit na konkrétní lidi. Protože se téměř vždy stane, že člověk na někoho zapomene. Přesto je mezi vámi řada osobností, které bych ráda zmínila. Ráda bych tedy poděkovala Ing. Pavlu Zámečníkovi, Michalu Möhwaldovi, Pavlíně Lavičkové, Tomáši Hroudovi, Andree Mandausové, Marku Chladovi, Evě Sadovské, Ing. Janu Malotinovi, Ing. Zdeňku Karlovi, Monice Kálalové, Tomáši Kubíčkovi, Zdeňku Prokopovi, Jakubovi Belobradovi, Pavlu Kučerákovi, Václavě Soukupové, Monice Patové, Zbyňku Růněmu, Tomáši Glückovi, Michalu Hlavatému, Janu Pichlerovi, Karlu Černohorskému, Štěpánu Strýčkovi, Petře Filingerové, Lucce Irmannové, Romanu Jiříčkovi, Robertu Heidenreichovi, Veronice Švajcrové, Liboru Golovi, Zdeňce Škardové Šindelářové, Martině Šmídové, Petře Hoblíkové, Václavu Alblovi, Evě Svobodové, Evě Židlické, Miroslavu Němčekovi, Richardu Kavinovi, Jindřichu Mottlovi, Radimu Ilievovi, Anetě Koubíkové, Danielu Klečkovi, Mgr. Patriku Milatovi, Pavlu Pomahačovi, Michalu Drástalovi a všem dalším skvělým parťákům, makléřům, finančním poradcům, asistentkám, fotografům a všem spolupracujícím osobám. 

Přátelé, byl to krásný, poučný rok a naše týmová práce a schopnost umět pracovat s vašimi silnými stránkami a vzájemně se doplňovat nám přinesly překonání dosavadního ročního týmového rekordu. Za mě osobně patří také velké díky mému manželovi Martinovi za obrovskou podporu. Poděkování patří rovněž bezesporu všem našim klientům, kterých si opravdu velmi vážím. Jejich slovo má pro nás i pro naši pověst velkou váhu. Ještě jednou děkuji vám.

Přeji vám všem klidné prožití končícího roku 2020, vstup tou pravou nohou do roku 2021 a hlavně pevné ZDRAVÍ. 

Vaše Martina Toušová Stupková

viber_image_2020-11-17_11-11-26 (kopie).png


Zpět na články



Sledujte nás