Ohlédnutí za úspěšným měsícem září 2020


2. říjen 2020

Máme za sebou nádherný měsíc září 2020 plný pozitivních zpráv a společných akcí, a to jak společenských, tak profesně vzdělávacích. Proto jsem se rozhodla podělit se s vámi o úspěchy celého našeho týmu. Tady jsou.

Ohlédnutí za úspěšným měsícem září 2020Ohlédnutí za úspěšným měsícem září 2020

Meziroční nárůst o 24 %

Září 2020 se vyvedlo celému týmu. Díky obrovskému nadšení, týmové spolupráci, pravidelnému vzdělávání, vystupování z komfortní zóny, systematickému rozvíjení týmu a zároveň i umění se s lidmi rozloučit, dosáhl náš tým meziročního nárůstu obratu o celých 24 %.

Velké díky tedy patří celému našemu týmu. Kromě týmových úspěchů slavili i jednotlivci:

Nejúspěšnější TOP 3 manažeři 

  1. Pavlína Lavičková 
  2. Tomáš Hrouda 
  3. Eva Sadovská 


Nejúspěšnějších TOP 5 obchodníků 

  1. Lucie Irmanová 
  2. Michal Hlavatý 
  3. Tomáš Glück 
  4. Pavel Kučerák 
  5. Jakub Belobrad 
Nejúspěšnější makléř
Makléř měsíce Lucie Irmanová

Zároveň také padl historický rekord společnosti M&M reality holding a.s., ke kterému jsme výraznou měrou také přispěli.


Společenské i vzdělávací akce

V září jsme se nenudili a rozhodně jsme nelenili. Podívejte se na přehled akcí, které máme za sebou. A to zdaleka nekončíme. 


Vstupní školení

Dne 2. 9. proběhlo vstupní školení pro devět nových asistentů prodeje a realitních zprostředkovatelů. Nadšení po dobu celého dne bylo veliké a již během měsíce září se nováčkům dostavily první obchodní úspěchy. 

Vstupní školení
Vstupní školení


Trénink telemarketingu

Dne 4. 9. jsme se vydali na školení a trénink telemarketingu, tedy prodeje po telefonu. Výsledkem bylo 24 úspěšně navolaných a potvrzených schůzek s klienty. Celý den nás provázela skvělá nálada a také vynikající občerstvení. A nesmíme zapomenout na to nejdůležitější, na našeho skvělého kolegu a školitele Pavla Kučeráka s nevídaným charisma. 

Telemarketing
Telemarketing


Nový vedoucí pobočky v Domažlicích

Další akci, dne 10. 9., svolal oblastní manažer Tomáš Hrouda celý svůj tým do restaurace Rango Restaurant v Pařížské ulici v centru Plzně, kde jmenoval do pozice kandidáta na převzetí pobočky v Domažlicích Václavu Soukupovou. Vize jsou pro naše životy důležité a v businessu to prostě bez nich nejde. vendy .jpg

Václava Soukupová
Tomáš Hrouda s Václavou Soukupovou


Školení leaderů

Dne 18. 9. uspořádala oblastní manažerka Pavlína Lavičková školení pro team leaderů zaměřené na Facebook Business Manager – Jak na cílenou placenou reklamu.

Školení leaderů
Školení leaderů


Oslava narozenin

Konečně se dostáváme k ryze společenské akci. Marek Chlad pozval na svou narozeninovou oslavu 21.-22. 9. svůj tým z Plzně a Klatov. Oslava proběhla v luxusním apartmánu na Klínovci, jehož provoz Marek spustil v minulém roce. Celá parta si užila nádherné dva dny plné nejen relaxu, ale i sportovního programu, který pro ně Marek připravil.

Oslava
Oslava narozenin Marka Chlada


Zkouška odborné způsobilosti

Nakonec se nám sem vešla ještě jedna říjnová akce. Dne 1. 10. proběhla v Praze zkouška odborné způsobilosti pro realitní zprostředkovatele pod záštitou M&M reality, kde všichni naši makléři úspěšně absolvovali tuto zkoušku a odvážejí si zasloužené osvědčení. Byli to jmenovitě: Ivan Rudolf, Kateřina Loudová, Bc. Miroslav Nemček, Jakub Belobrad, Václav Albl.

Tým absolventů
Tým úspěšných absolventů


Tajemství úspěchu našeho týmu

No, řekněte sami, jak skvěle se nám v září vedlo. Jsem moc hrdá na naši partu. Celé tajemství úspěchu v podnikání spočívá v obrovské píli, která se kamarádí s láskou k práci, kterou pro klienty odvádíme, a v neposlední řadě s vzájemným respektem k druhým. Tím myslím, ať už se jedná o kolegu, který s námi sedí i jednoho stolu, či kolegu odjinud, nebo o kteréhokoliv z našich klientů.


Chtěli byste se také stát úspěšným makléřem? Pojďme si o tom popovídat u skvělé kávy v naší kanceláři. 

Napište mi



Sledujte nás