99,8 % klientů hlásí spokojenost. Důkazem poctivé práce je naše makléřka Zdeňka Škardová Šindelářová


26. duben 2023

Zdeňka Škardová Šindelářová má od klientů stovky referencí. Negativní byste mezi nimi hledali marně. Zdeňka pracuje v M&M reality již 9 let. Působí na pobočce v Rokycanech, kterou vede Eva Sadovská. Schopnost naslouchat klientům je podle ní pro práci realitního makléře klíčová. Co dalšího nám prozradila v našem společném rozhovoru?

99,8 % klientů hlásí spokojenost. Důkazem poctivé práce je naše makléřka Zdeňka Škardová Šindelářová99,8 % klientů hlásí spokojenost. Důkazem poctivé práce je naše makléřka Zdeňka Škardová Šindelářová

Zdeni, máš za sebou celou řadu úspěšných obchodů a také spokojených klientů, kteří tě často něčím obdarují. Čím to podle tebe je?

Myslím si, že je to díky mému přístupu. Nikdy nikoho do ničeho nenutím, ráda vše vysvětlím a snažím se svým klientům vždy předat vše, co potřebují, abychom celý obchod dotáhli do zdárného konce. Je důležité dokázat lidem naslouchat. Protože když zjistíte, co klient potřebuje, co ho trápí, těší nebo co se mu podařilo, můžete mu pak ještě více pomoct. 

dárky.jpgNa konci obchodu čeká Zdeňku kromě pozitivní reference obvykle také drobný dárek.


Co máš na své práci realitního makléře nejraději? 

Nikdy nevíš, jaký klient či obchod přijde, a jaké to bude. Myslím si, že o tom tato práce je. Vždy je to výzva a já se bez „boje” nevzdávám. I když musím přiznat, že občas nějaká slabá chvilka přijde. Ale těch je za ta léta malinko. Na konci každého obchodu přijde tzv. třešnička na dortu, jak já říkám, a to jsou reference, které od klientů dostávám. Jsou vizitkou toho, jakou jsem odvedla práci. Všech milých slov od klientů a obecně každé zpětné vazby si hodně vážím. 

Také mě velice těší, když za svoji práci mohu dostat například odměnu ve formě dovolené. Ty jsou vždy nádherné.

předání kola protože na něj neměli (1).jpgNe vždy Zdeňka dárky dostává. Někdy se rozhodne naopak sama obdarovat klienty, když to podle ní má smysl.


Vzpomínáš nejraději na nějaký konkrétní obchod? 

Všechny obchody mají své plusy a některé malé mínus. Ale vzpomínám ráda na všechny. Je krásné, když se klienti po roce nebo po letech ozvou. Občas jsou překvapeni, že vím, kdo volá. Anebo jsou tací klienti, se kterými jsem spolupracovala v úplných začátcích a dodnes spolu spokojeně obchodujeme.

Máš nějaké cíle nebo plány do budoucna? 

Jsem člověk, který si dává jen malé cíle. Žiju život tak, jak přichází. Plánuji jen na krátkou dobu a vše, co si přeji a po čem toužím, si postupně plním společně se svou úžasnou rodinou. To oni a jejich spokojenost jsou můj životní cíl.

uvodni foto Z (2).jpg
Zdeňka Škardová Šindelářová


Zdeňko, děkuji za příjemný rozhovor. Na konec článku jsem vybrala pár referencí od klientů: 

„Dobrý den, opakujeme se, ale s manželkou jsme maximálně spokojení včetně jednání, komunikace a přístupu. Není to způsobeno tím, že jsme měli přechozí špatnou zkušenost s realitkou. Oba pracujeme s lidmi, já jsem dělal instruktora i řídil bezpečnostní akce, tak si myslím, že trochu dovedu odhadnout lidi. A ve Vás jsem se nespletl. Od počátku jsem cítil, že víte, jak vše řešit a Váš styl mi vyhovuje. Žádné okecávání, jednoduché řešení ano-ne. Žijeme na pohodu, užili jsme si zdravotní problémy s dcerou a to nás naučilo řešit jen podstatné věci. Vše ostatní je velká legrace. Vážně, rádi jsme Vás poznali a vše bylo super."

„Vážena paní Škardová Šindelářová, chtěla bych poděkovat především Vám za velikánskou ochotu, pomoc při hledaní a následné koupi bytu. Druhé poděkování patří paní Čejkové, která mi pomohla připravit finance na koupi bytu. Jste spolu sehrané a patří Vám oběma velké DÍKY. Málokomu se poštěstí, že se do měsíce stěhuje... Mohu a budu Vás jen doporučovat. Vaše spokojené klientky"

„Přes realitní kancelář v zastoupení paní makléřkou Zdeňkou Škardovou Šindelařovou jsme prodávali náš dům v Hořovicích a následně kupovali nový dům v Těškově. Jednalo se o dvojí obchod, který byl komplikovaný v návaznosti prodeje a koupě. Pouze díky paní makléřce, která je opravdu profesionál na svém místě vše probíhalo hladce. Paní Škardová Šindelářová vždy vše pečlivě vysvětlila, zařídila a pomohla. Její lidský přístup a starostlivost byla nadstandardní. Komunikace byla výborná, vždy jsme věděli co se děje a jaký bude další postup. Paní makléřku vřele a s čistým svědomím doporučuji a touto formou ji ještě jednou velice děkuji za úžasný postup."


Chcete se také stát úspěšným realitním makléřem?

Napište mi



Sledujte nás